naamkaartjes maken > gratis zelf Naamkaartjes maken in word - visitekaartjes

Gratis naamkaartjes maken in Microsoft Word.

Last edit 2007/11/26.


Hoe naamkaartjes maken in word?

Gratis ideeën voor naamkaartjes. (Maak zelf uw gratis naamkaartjes in MS Word)
Hieronder vind je een template (voorbeeld model) om eenvoudig en gratis je eigen naamkaartjes te maken in Word. Het is een Microsoft Word 2002 document.
Ik heb het zodanig gemaakt dat je enkel het eerste naamkaartje moet aanpassen.
En de andere naamkaartjes maken zichzelf.
Zo hoef je geen 100 keer hetzelfde te typen voor ieder naamkaartje.
Het is geschikt om af te drukken op 1 A4-blad.
3 op 6 naamkaartjes per blad.

Hieronder de link naar de "naamkaartjes-maken" file (Microsoft Word 2000 en hoger):

naamkaartjes maken in word.docLET OP!:

Bewerk enkel het eerste naamkaartje. De andere naamkaartjes zijn automatisch gekoppelt aan het eerste. En als je deze probeert te bewerken verbreek je mogelijk die koppeling. Het beste is dus, om dit na het downloaden eerst te openen en dan op te slaan onder een andere naam. Zo heb je altijd het origineel in het geval je iets fout doet.

Tijdens het openen van deze gratis naamkaartjes-maken word-file, zal Microsoft Word, een venster tonen met een tekst in de stijl van "This document contains links to one or more other files. Do you want to update this document with the data from the linked files". Klik daar op YES. Dit verwijst naar de interne linken tussen de aparte naamkaartjes. Als je NO klikt worden deze koppelingen verbroken en werkt deze gratis naamkaartjes file dus niet meer.Andere onderwerpen :   InfoNosity - index - homepage
Copyright notice : Je mag uiteraard naar deze pagina linken (gratis naamkaartjes) Maar NIET rechtstreeks naar de 'naamkaartje.doc' file. (Dat valt onder de categorie bandbreedte stelen, met de nodige gevolgen...).

Terug naar top

Infonosity, Copyright (c) 2007 Bruno Stroobandt.