lenen > goedkoop lenen huis,goedkoopste lening,goedkope lening,goedkoopste hypotheek,intrest,vergelijken,hypotheeklening,lening huis,lenen vergelijken,goedkoop lenen,huizen,vergelijk,goedkoop hypotheek,lenen woning,notariskosten lenen,banken vergelijk,aankoop huis,beste bank voor te lenen


Goedkoop lenen voor huis - goedkoopste lening. Hypotheeklening op een huis...

   Op zoek naar de goedkoopste leningen voor een woning of je droom huis?
   Op zoek naar het beste krediet hypothecaire lening - beste bank.

Laatst bewerkt : 2008-02-04

30 jaar een lening voor je huis of 30 jaar een huis huren ipv een lening?


Je bent net afgestudeerd en je wilt op eigen benen staan. Tijd dus om het ouderlijk huis te verlaten en je eigen huis te kopen. Maar huizen kosten geld. Op het eerste gezicht toont het goedkoper om een huis te huren ipv een huis te kopen met een lening.
Maar op de lange termijn is dit zeker niet waar. Je betaald iedere maand aan huur bijna evenveel als wanneer je een hypothecaire lening zou aangaan om je eigen huis te financieren. En zeker als je op zoek gaat naar de goedkoopste lening voor je woning (laagste intrest). Maar met het verschil is, dat je na tien tot 30 jaar nog steeds niets hebt als je huurt. Terwijl als je een lening of hypothecair krediet had afgesloten om je huis te kopen dan heb je na die 30 jaar je eigen huis en hoef je daarna niets meer af te betalen.

goedkoopste hypotheek lening voor je huis of woning.


Een hypotheek lening is een afspraak tussen de geld uitlener en de geld lener. Je krijgt dit geld uiteraard niet gratis. Je moet dit op een bepaalde termijn terug betalen en bovenop het geleende bedrag nog een intrest.
Belangrijk is dus natuurlijk dat je zo goedkoop mogelijk uw lening aflost. Informeer u dus niet enkel bij uw eigen bank over de mogelijke lening formules en intresten. Maar gaat ook eens een kijkje nemen bij concurrerende banken of hypothecaire instellingen. Het is dus net als het 'huizen kijken' als je op zoek bent naar een woning.

Goedkoop lenen tip : De goedkoopste lening kan nog goedkoper.

lening vergelijken


Eens je een goede lening voor uw huis gevonden hebt kan je deze meestal nog iets goedkoper maken. De gevraagde intresten op uw lening of hypotheek voor een huis zijn meestal deze die de banken aan de buitenwereld tonen om de concurrenten niet in hun kaarten te laten zien. Maar je kan dit dus zelf uitspelen door tegen bank A te zeggen dat je bij bank B kan lenen tegen xxx procent. En bank A zal dan maar al te graag haar intrest op haar lening omlaag halen om u als klant te winnen.

Aangaan lening internet. Gemakkelijk en goedkoop geld lenen voor huis te kopenAls je goedkoop wilt lenen dan is het belangrijkste om in ieder geval om niet zomaar als een kip zonder kop de eerste de beste lening af te sluiten maar dus eerst rond te kijken wat het beste lening aanbod is. Ook via het internet vind je verschillende linken naar websites van banken en hypotheek instellingen waar je heen kan voor het afsluiten van een lening. Of om uzelf te informeren over wat de mogelijke lening-en zijn. Je kan vandaag de dag zelfs online lenen. Online geld lenen is meestal wel beperkt tot de aanvraag van een lening. Maar het afsluiten van de lening gebeurt nog wel altijd op papier. Het voordeel is wel dat je via het internet gemakkelijk op bezoek kan gaan bij verschillende banken (de goedkoopste bank voor lenen - lening - hypotheek) of hypotheek-instellingen om zo gemakkelijk te kunnen vergelijken welke bank de goodkoopste lening of hypotheek met lage intrest geeft.

Een lening : Hoeveel kan ik lenen voor een huis ? - kan ik 100 procent lenen voor een huis - woning ?


Hoeveel kan ik lenen? Hoeveel je kan lenen hangt natuurlijk van uw inkomsten af. Maar los daarvan kan je bij de meeste banken voor uw lening tot 100 procent van de aankoopwaarde lenen. (zelfs inclusief notaris kosten).
Als je inkomen hoog genoeg is kan je dus inderdaad een huis kopen zonder eigen geld.
De meeste banken laten u wel toe om meer te lenen. Maar voor uw eigen veiligheid kan je best niet meer dan 1/3 van uw inkomsten spenderen aan de afbetaling van de hypotheek lening op uw woning. Dus als bijvoorbeeld uw gezamenlijk netto inkomen 2.500 euro is, kan je iedere maand 833 euro aan uw hypotheek lening spenderen.
Hoeveel je daarmee kan lenen hangt van meerdere factoren af. Op hoeveel jaar leen je. Welk is de intrest van uw krediet hypotheek lening voor je huis. Vaste of variabele intrest op uw lening. Vaste kapitaal aflossing of niet op uw lening. Enz. Informeer u daarover bij uw en of andere banken. (Uw bank is niet noodzakelijk de goedkoopste bank om een hypotheek lening af te sluiten) Kijken en vergelijken is dus de boodschap als je op zoek bent naar de goedkoopste lening.

lenen trivia:

Goedkoper leven tip:
Ook iets op afbetaling kopen (op krediet) in een winkel is een lening waar je interest of rente op betaald. Soms zie je reclame met de boodschap betaal gratis af op 12 maanden zonder interest op de lening. Maar deze rente zit eigenlijk reeds verrekend in de prijs van het produkt. Dus als je dit product dan koopt en cash betaalt in plaats van gebruik te maken van de gratis lening zonder rente. Dan betaal je eigenlijk teveel. En zou je zo assertief moeten zijn om een korting te eisen. En als ze deze niet geven, dan dreig je ermee dat je wel eerst eens in een andere winkel zal gaan kijken ipv in te gaan op hun renteloze lening. 9 kansen op tien krijg je je korting dan wel :-)
tip : Goedkoop lenen = zo weinig mogelijk lenen. Op elke euro die je leent met je lening betaal je intrest.
tip : Goedkoop lenen = uw hypotheek lening op een zo kort mogelijke tijd plannen.
tip : Goedkoop lenen = De goedkoopste hypotheek lening formule is die met vaste kapitaal aflossing. (Daarom raden banken u die af, of wordt er niet eens over gesproken.)
tip : Goedkoop lenen = Stoppen met roken Als roker betaal je meer voor uw levensverzekering.

Terug naar top: wat is de goedkoopste lening

Commentaar kan je geven via één van de onderstaande sociale nieuws sites :
Plaatsen/stemmen via Ekudos.nl   Plaatsen/stemmen op NuJij.nl   Plaatsen/stemmen op MSN Reporter.NL   Plaatsen/stemmen op Bligg.BE   Plaatsen/stemmen op Netjes.be   Plaatsen/stemmen op MSN Reporter.BE  of zendt een link via email :  verzend via uw e-mail naar een vriend of familie.

e-mail :
Extra tekst (automatisch gevolgd
door de link)


Vul het e-mail adres in en klik op verzenden.

Made with : Social bookmark generator


Aanverwante artikelen :
Terug naar top: wat is de goedkoopste lening
Lening zonder BKR
Hypotheek lening vergelijk : Meer info over soorten hypotheekleeningen
Alles over lenen : de beleggingshypotheek
cheap mortgage loans (more info in English)
goedkope banken ? : overzicht goedkope banken kijk en vergelijk !
Geld verdienen met mijn blog of web-site
De beurs : Samenstelling AEX en Bel20Geld verdienen op de beurs.

Je kan natuurlijk ook rijker worden door goedkoper te gaan leven : Goedkoper leven
Wilt u een koppeling naar deze deel-pagina over : Lenen om een huis te kopen : Goedkoopste lening - Goedkoop geld lenen?
Klik dan rechts op deze goedkoop lenen - PermaLink - en kies dan Bladwijzer voor deze koppeling maken (FireFox)
of Aan Favorieten Toevoegen (Internet Explorer)
Terug naar top: wat is de goedkoopste lening


Terug naar de hoofd-index pagina HOME PAGE - www.InfoNosity.be
Infonosity, Copyright (c) 2007 Bruno Stroobandt. about-disclaimer-contact