infonosity.jpg
Snel geld verdienen - Hoe snel rijk worden?

(Of wil je liever blijvend geld verdienen met uw Blog of website-server)

Laatst bewerkt : 2007-12-20

Hoe snel geld verdienen. Het is vooral een kwestie van vraag en aanbod. Als je een product verkoopt in een sector waar veel vraag naar is kan je meer winst maken op korte tijd. Maar er is meer. Een topmanager van een bedrijf verdient miljoenen met niets te doen. Hij doet natuurlijk wel iets maar niet meer dan wat een normale arbeider (of loonslaaf) doet. Hij verdient vooral geld met zijn ontslag en welkomst premies. Omdat er onder deze mensen een kunstmatige schaarste gemaakt is van topmanagers. Ze verdienen dus geld omdat er vraag is naar managers. Niet om hun prestaties. (zie maar naar het aantal faillissementen dat deze topmanagers veroorzaken.)

Iemand die als verpleegkundige werkt doet veeeeeeeeeeeeel meer en verdiend veeeeeeeeeeeel minder.

Het lijkt er dus op hoe minder je doet (hoe minder je als loonslaaf voor iemand anders werkt) hoe meer je verdient.

Als je dus geld wil verdienen zal je dus voor jezelf moeten werken en niet voor een ander. Er is nog niemand snel rijk geworden door voor een ander te werken. De rijkste man ter wereld (Bill Gates) is zelfs rijk geworden door de ideen van een ander te STELEN!!! Zo word je dus rijk. Niet door eerlijk LOONSLAAF te spelen van de industrie.
En uw zuurverdiende geld via de belastingen aan de Koninging Der Nederlanden, Of de koning der Belgen die buitenechtelijke kinderen heeft, af te geven. (Om het woord BESTOLEN niet te gebruiken, want meer is het niet.)

Een ander misverstand is met de loonslavernij dat je enkel geld verdiend zolang je werkt. Maar ook dit is een misvatting. Als we snel geld willen verdienen moeten we dus een systeem vinden waarmee we ook geld verdienen als we in ons bed aan het slapen zijn. Als wij slapen zijn ze aan de andere kant van de wereld waker. En zijn ze daar bezig met geld te verdienen.

Het moet dus mogelijk zijn om 24 uur op 24 uur geld te verdienen. En dus al slapend rijk of rijker te worden. En hip hip hoera :-) Deze mogelijkheid bestaat. We kunnen geld verdienen terwijl we slapen. Hoe? Wel dankzij het internet dat 24/24 uur actief is kunnen we een bedrijf opzetten dat ook 24/24 actief is met het binnenhalen van geld.


Hoe snel rijk worden met internet?

Wat is rijk? Dat kan natuurlijk ook niet overnight. Het belangrijkste is dat je geld verdiend met je hobby.

Je zal je al afgevraagd hebben hoe zoekmachines hun geld verdienen. Wel ze doen dit gewoon door simpelweg advertenties op hun zoekmachine pagina's te zetten. Maar als zij dat kunnen dan kunnen wij dat toch ook?

Een bedrijf opstarten kost 100.000 den euro's. Beeeep Error. Wrong. Ik ben deze website in januari 2007 begonnen en dat heeft mij 3 euro gekost om de naam van de site te registreren.

In het begin zal het heel traag gaan omdat het een tijdje duurt vooraleer Google al uw artikels heeft geindexeerd.
(Geef dus vooral niet te snel op.)
Een goede manier om te zien hoe uw blog het doet ten opzichte van andere sites is de Alexa Rating.
Hoewel deze pas nauwkeurig is als je in de top 100.000 staat. Maar je kan dit wel gebruiken om uw evolutie op te volgen.

Wat is uw PageRank en Alexa Rating (Eng.)

Een betere manier om uw trafiek te volgen en te analiseren is Google Analytics
Hoe verdien je daar nu geld mee. Je kan bvb werken met het programma van google adsense.
Deze verzorgen automatisch de advertenties op je pagina's en voor de financieele afhandeling als er iemand op een link klikt. Kan het nog gemakkelijker?

Het is natuurlijk geen gratis geld. En website onderhouden kost natuurlijk ook geld en vooral TIJD.
Mijn website staat op een gratis server bij Telenet. Maar als je een professionele site wil beginnen die een paar honderd duizenden bezoekers per maand aan kan. Dan moet je ook overschakelen op een echte webhost. (Kost enkele honderden euro per jaar afhankelijk hoe groots je het wilt hebben.)
En verder moet je er ook iets voor doen. Namelijk artikels schrijven. Je krijgt geen 100.000 bezoekers op je site, als je site maar enkele honderden paginas telt.
Maar eens een bladzijde online is blijft deze wel geld opbrengen. (zelfs als je slaapt)

Het beste is dat je ook schrijft over onderwerpen die alle dagen van toepassing zijn.
Ik ben bvb begonnen met te schrijven over gezond vermageren. Je zou bvb ook over valentijn kunnen schrijven maar dat is maar 1 dag op een jaar van toepassing. Hoe dan ook, schrijf over onderwerpen die dus blijvende waarde hebben. En op die manier dus bezoekers blijven opleveren en geld voor u blijven verdienen.


Commentaar kan je geven via n van de onderstaande sociale nieuws sites :
Plaatsen/stemmen via Ekudos.nl   Plaatsen/stemmen op NuJij.nl   Plaatsen/stemmen op MSN Reporter.NL   Plaatsen/stemmen op MSN Reporter.BE of via zendt een link via email :  verzend via uw e-mail naar een vriend of familie.

e-mail :
Extra tekst (automatisch gevolgd
door de link)


Vul het e-mail adres in en klik op verzenden.

Made with : Social bookmark generator
Meer info :

Hoe geld verdienen met je blog of hoe geld verdienen met je site.

Terug naar topWilt u een koppeling naar deze deel-pagina over Snel Geld verdienen?
Klik dan rechts op deze Snel Geld verdienen - PermaLink en kies dan Bladwijzer voor deze koppeling maken (FireFox)
of Aan Favorieten Toevoegen (Internet Explorer)
Lees ook bvb :
Next page : Snel geld verdienen terwijl je slaapt
Previous page : Tips om meer bezoekers te krijgen op je site - blog
Uw eigen website activeren  P.S. Bij telenet krijg je gratis 50 MB webspace met 2,5 GB data verkeer.
goedkoopste lening - goedkoopste hypotheeklening
lening index (lening sitemap)
Terug naar de hoofd-index pagina HOME PAGE - www.InfoNosity.beNiet gevonden wat je zoekt? Goto : Google
Infonosity, Copyright (c) 2007 Bruno Stroobandt.